top of page
logo vivafloors
Pvc vloer van viva floor met meubels
kleurstaal pvc vloeren

VivaFloors


Vivafloors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een van de grotere A-merken van Nederland.
 

Waarom Vivafloors?

Garantie

 

Vivafloors geeft standaard 25 jaar garantie op alle vloeren.

Duurzaamheid

 

Vivafloors zet zich in voor duurzame PVC-vloeren. Alle vloeren van Vivafloors hebben dan ook het IACG-certificaat. PVC-vloeren met het Indoor Air Comfort Gold certificaat zijn ftalaat-vrij en zijn 100% recyclebaar.

Vivafloors recyclegarantie

 

Kies je voor Vivafloors, dan kies je voor duurzaamheid. Als jij toe bent aan een nieuwe vloer, zorgt Vivafloors dat jouw oude Vivafloors-vloer gratis wordt opgehaald en gerecycled. Dat is het Vivafloors Recyclegarantie. De recyclegarantie is alleen geldig voor vloeren die zijn verkocht en gelegd in Nederland.

Als de vloer wordt gerecycled is dat niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Zo bespaar je al gauw €150,- aan stortkosten, worden we minder afhankelijk van natuurlijke hulpbronnen en is voor het hergebruik van bestaande materialen minder energienodig dan voor nieuwe materialen, waardoor er een energiebesparing optreedt.

 

De recylegarantie werk als volgt

1. Registreer jouw Vivafloors-vloer direct na aankoop op www.vivafloors.nl/mijn-vloer. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de registratie.

2. Het moment is daar, je wilt recyclen. Ga naar www.vivafloors.nl/recyclen om een recycleverzoek te versturen. Je ontvangt de nodige materialen voor de verzending en plant een ophaalmoment in.

3. Vivafloors verstuurt jouw gebruikte vloer naar een recyclebedrijf dat gespecialiseerd is in PVC-vloeren. Hier wordt uw vloer honderd procent gerecycled tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe PVC-producten. Wel zo duurzaam!

PVC Vloeren BV verwijst u voor de verdere voorwaarden naar de voorwaarden van Vivafloors, welke te vinden zijn op: www.vivafloors.nl/voorwaarden-recyclegarantie/

Maak een afspraak

Pronkridder 14

9404 MC Assen

Tel: 06-27266945

Bedankt voor uw bericht

5% korting op alle vloeren!

bottom of page